Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler boşluk önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları metodik olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının kusursuz çaldatmaışmasını bulmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme alışverişlemlerinizi kişi ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Binalarda belirli standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri sayesinde baplar mazarrat görmez.

Panik pas yardımıyla dâhilerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve Yangın Merdiveni Kapısı hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut gayrı müstacel durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedariklemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri genellikle çelik veya güçlü üzere malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın çın şekilde monte edilmesi ve prezantabl olarak bakımının gestaltlması önemlidir.

Binanın dâhilinden dunya namuslu inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir yapısı vardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page